ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΖΟΤΣ...

Την οριστική απάντηση του Ζοτς περιμένει να ακούσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, με τις ελπίδες για το «ναι» να είναι περιορισμένες.

Από τα χείλη του Ζοτς...

Το βράδυ της Δευτέρας σίγουρα ήταν από τα πλέον δύσκολα των τελευταίων χρόνων για κάθε Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτό διότι μετά και την δίωρη συνάντηση του «άρχοντα των δακτυλιδιών» με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το απόγευμα το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, η τελική απάντηση του Ζοτς για το αν θα μείνει στον Εξάστερο πήρε παράταση μιας ημέρας και όλα δείχνουν πως οδεύουμε στο τέλος εποχής και στο τέλος μιας σχέσης 13 χρόνων. 

Το κλίμα που βγαίνει και από τις δύο πλευρές, μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το χάσμα που υπήρχε σε πολλά θέματα δεν γεφυρώθηκε. Και δεν μιλάμε μόνο για το οικονομικό, όπου η διαφορά των τεσσάρων εκατομμυρίων στο μπάτζετ δεν καλύφθηκε ποτέ, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, καθώς ο Ζοτς είχε πολλά παράπονα ειδικά για την τελευταία σεζόν.

Η οριστική απάντηση, πάντως, θα δοθεί κατά την διάρκεια της ημέρας με τους δύο άνδρες πιθανόν να τα πουν ξανά από κοντά και έπειτα να βγάζουν κοινή ανακοίνωση. Οι ελπίδες για το «ναι» είναι περιορισμένες, αλλά ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για «διαζύγιο», ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς.

Ευχή όλων, φυσικά, είναι το συναίσθημα να επικρατήσει και ο Ζοτς να μείνει «πράσινος», την ώρα που τα σενάρια από την Τουρκία για συμφωνία του με την Εφες ολοένα και αυξάνονται, αλλά προφανώς και δεν υπάρχει κανένα θέμα συμφωνίας, αφού ο Ομπράντοβιτς πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα Παναθηναϊκός και μετά θα μιλήσει με τους ενδιαφερόμενους...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου