ΚΑΙ Η ΟΥΛΚΕΡ ΣΤΟ... ΚΟΛΠΟ

Δεν μας έφτανε η ΤΣΣΚΑ, πλέον έχουμε και με τη... βούλα την Ούλκερ να ενδιαφέρεται για τον Ζοτς και να ετοιμάζει ταξίδι στην Αθήνα για χάρη του.

Και η Ούλκερ στο... κόλπο

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην περίπτωση δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα οι επαφές του με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο παιχνίδι φαίνεται πως έχει μπει δυνατά και η Ούλκερ/Φενέρ. Ο επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, Κεμάλ Ντντσέρ φέρεται να ταξίδεψε στην Ιταλία για να μίλησε με τον Ετόρε Μεσίνα και τον Σιμόνα Πιανιτζιάνι, όμως αυτές δεν είναι οι μοναδικές επιλογές που έχει...

Όπως ξεκαθάρισε κατά την επιστροφή του στην Τουρκία, στην λίστα του έχει και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Εξάστερο μετά από 13 χρόνια απολύτως επιτυχημένης παρουσίας: «Ναι, μας ενδιαφέρουν τόσο ο Ιβκοβιτς όσο και ο Ομπράντοβιτς, θα κάνω, λοιπόν, το ταξίδι για να μιλήσω μαζί τους και να δω τις προθέσεις τους», είπε χαρακτηριστικά στους Τούρκους δημοσιογράφους.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου