«ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ»

Ικανοποιημένος για την ατμόσφαιρα που επικράτησε και στους 5 τελικούς της Α1 παρουσιάστηκε ο Π.Μπιτσαξής που ευχήθηκε σύντομα να υπάρχουν και φιλοξενούμενοι οπαδοί.

«Άντε και με... φιλοξενούμενους»


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στους πέντε συναρπαστικούς αγώνες του Final Four του Πρωταθλήματος Μπάσκετ αναδείχθηκε, από τις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η ποιότητα και το ανεξάντλητο βάθος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. 

Το ελληνικό πρωτάθλημα αποκτά παγκόσμιο ενδιαφέρον. Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, όχι μόνο για το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά για όλους τους Έλληνες. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε καλές γενικά, για τα δεδομένα της χώρας, συνθήκες διεξαγωγής.

Εύχομαι να έρθει η ώρα, που οι αγώνες θα διεξάγονται με τους οπαδούς και των δύο ομάδων, με φίλαθλο πάθος, αγάπη προς τις ομάδες, αλλά χωρίς ίχνος βίας και τυφλής αντιπαράθεσης. Είμαι σίγουρος ότι αν όλες οι πλευρές εργασθούν όπως φέτος, αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη συνεργασία τους, σε ό,τι αφορά την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την Ελληνική Αστυνομία που επωμίσθηκε το κύριο βάρος της ευθύνης, τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ, τις διοικήσεις των δύο ομάδων, παρά τις δευτερεύουσες και ασήμαντες αψιμαχίες της τελευταίας στιγμής, τους παίκτες, τους προπονητές και τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων που παρακολούθησαν τους αγώνες. Όταν θέλουμε μπορούμε. Ας το ακούν αυτό οι διάφορες Κασσάνδρες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου