«ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»!

Ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής από τον τεράστιο Ζέλικο που έδειξε την επιθυμία του να παραμείνει ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση.

«Θέλω να συνεχίσουμε όλοι μαζί»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοτς στη Συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και κατέκτησα τον τίτλο. Στο τέλος αποδείχθηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν πολύ σημαντικό. Όπως και να έχει ήταν μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με αυτούς τους αθλητές και τους ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθαν στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια. Επίσης στο ξενοδοχείο ήταν και άλλοι φίλοι μας όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό που θα συνεχίσει η οικογένεια στον Παναθηναϊκό.

Για την επόμενη χρονιά: «Πιστεύω ότι οι συζητήσεις έγιναν αργά αλλά το σημαντικό είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές. Ούτως ή άλλως πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα αφού λήγουν πολλά συμβόλαια. Αν φύγω αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας»

Για τα εξωαγωνιστικά: «Έχω μιλήσει αρκετές φορές γι’ αυτά τα φαινόμενα, ωστόσο αυτό δεν θα επηρεάσει την απόφαση μου σχετικά με την απόφαση που θα πάρω για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Στην προτελευταία συνέντευξη είπα ότι είμαι 13 χρόνια και με τους ανθρώπους δεν είναι τυπική έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Γι αυτό η συμπεριφορά μου δεν είναι τυπική .

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού:«Όπου και να έχει δουλέψει ο Ίβκοβιτς υπάρχουν αποτελέσματα. Είχαν πολύ καλή σεζόν.

Για το αν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους χωρίς τον Διαμαντίδη: «Η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Η ανατροφή μου με έχει διδάξει ότι θέματα της οικογένειες». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου