«ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ»

Ακόμη και οριστικό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κινδύνευσε ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο F4, σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

«Γλιτώσαμε τον αποκλεισμό»

Μπορεί σε πολλούς να φάνηκε αρκετά... βαρύ το πρόστιμο των 100.000 ευρώ, με το οποίο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Euroleague για τα όσα έγιναν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ έδωσε μία διαφορετική διάσταση στο θέμα...

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, αποκάλυψε πως ο Εξάστερος κινδύνεψε ακόμη και με οριστικό αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Το κατηγορητήριο που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε προέβλεπε μέχρι και την ποινή του οριστικού αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με νομικά και ουσιαστικά επιχειρήματα καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις βαρύτατες κατηγορίες. Το πρόστιμο των 100.000 ευρώ, που τελικά επιβλήθηκε, ήταν η ηπιότερη από τις προβλεπόμενες στον πειθαρχικό κανονισμό ποινές για τα παραπτώματα των οπαδών μας. Κάνουμε -για ακόμα μία φορά- έκκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να αποφεύγουν τις ακρότητες και να δείχνουν αυτοσυγκράτηση. Είναι λυπηρό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να πληρώνει πρόστιμα για επεισόδια». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου