ΠΑΠΠΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κι οδήγησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Παππάς: «Έχουμε τεράστιο μερίδιο ευθύνης»

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι κι οι παίκτες έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια. «Βιώνουμε μία δύσκολη κατάσταση. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί. Έχουμε τεράστιο μερίδιο για τα αποτελέσματα που είχαμε νωρίτερα. Είναι μονόδρομος η κατάσταση. Απομακρύνθηκε ένας προπονητής που είναι απόλυτα έντιμος και σοβαρός. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν. Για 8 πόντους, αντί να έχουμε μεγαλύτερο ρεκόρ και να είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τρέχουμε.

Το μπάσκετ είναι λεπτομέρειες, αυτές φέρνουν ήττες που ίσως δεν έχουν και γυρισμό. Συνεχίζουμε τώρα με τον κόουτς Βόβορα, που είναι επίσης ένας σεβάσμιος προπονητής» ανέφερε χαρακτηριστικά στην CosmoteTV. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δήλωσε από την πλευρά του: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός περνά μία κρίση, αλλά με την νοοτροπία που είχαμε μας είδε σαν πρωινό. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ρόδο. Θέλαμε να κάνουμε καλή εμφάνιση, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου