ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για το παιχνίδι με την Άλμπα και την ήττα από τον Προμηθέα.

Βουγιούκας: «Καταλαβαίνουμε τη στενοχώρια του κόσμου και προχωράμε»

Μια νίκη επί της Άλμπα θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ξεπεράσει τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, όπως τόνισε ο Ίαν Βουγιούκας. Παράλληλα, τόνισε ότι αντιλαμβάνονται οι παίκτες στην στεναχώρια των οπαδών, γι’ αυτό και εξέδωσαν την ανακοίνωση με την οποία ζήτησαν συγγνώμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βουγιούκα:

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Είναι μια νεανική ομάδα, η οποία είναι πέντε χρόνια μαζί. Τρέχουν πολύ καλά τον αιφνιδιασμό, παίζουν με ενέργεια και ενθουσιασμό και θα πρέπει εμείς να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε».

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μας έχει πληγώσει αυτή η ήττα. Κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας εκείνη την ημέρα έπαιξε καλύτερα από εμάς και φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά θα βοηθήσει μια νίκη αύριο, θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για την ανακοίνωση των παικτών: «Η ανακοίνωση ήταν κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Η ομάδα έχει έναν λόγο που παίζει για τρία τρόπαια και είναι στενάχωρο που χάθηκε νωρίς ο ένας στόχος. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας οπότε βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας κι εμείς να πούμε πως καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά προχωράμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου