ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: «ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΣ»

Αντίδραση με νίκη περιμένει ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στην Άλμπα.

Πεδουλάκης: «Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς»

Το μόνο φάρμακο στις κακές εμφανίσεις και τις ήττες είναι να επιστρέφεις άμεσα στις επιτυχίες και αυτό περιμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης από τους παίκτες του την Πέμπτη (14/11) στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός των «πρασίνων» έχει εντοπίσει τα δυνατά στοιχεία των Γερμανών και αυτά θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεδουλάκη:

Για τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα Βερολίνου: «Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία».

Για τον Αΐτο: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα».

Για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από την ήττα στην Πάτρα: «Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς».

Για την κριτική στο πρόσωπό του: «Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου