Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ΣΕ ΒΑΖΕΙ... ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!

Ακόμα μια εντυπωσιακή κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σε βάζει... στον πάγκο του!

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σε ακόμα μια πρωτοποριακή κίνηση, οι «πράσινοι» προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ζωής για τους φιλάθλους τους.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν ένα «πακέτο» εισιτηρίων για θέσεις που θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των ομάδων στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Έτσι, οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα απολαμβάνουν τους αγώνες της ομάδας δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες, ενώ θα ζουν από κοντά το κλίμα και τις συνθήκες στις οποίες «ζουν» οι αθλητές του Παναθηναϊκού ΟΠΑ το κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά καθώς θέτει σε κυκλοφορία πακέτο εισιτηρίων για θέσεις που βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των ομάδων, δίνοντας στους φιλάθλους μας τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

Ζήσε τον αγώνα μια «ανάσα» από τους πάγκους και το παρκέ φορώντας την επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το όνομά σου ή με το όνομα του αγαπημένου σου αθλητή και γνώρισε από… μέσα ολόκληρη την ομάδα μας.

Αυτά και ακόμη περισσότερα προνόμια περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο πακέτο εισιτηρίων που έχει ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το viva.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα: 210-6440010 (Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 – 17:00) ή και 214-4022539 (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00).

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου