ΦΡΙΝΤΕΤ: «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΩ ΣΩΣΤΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ»

Στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και πως θα πρέπει να το συνηθίσει αυτό στάθηκε ο Τζίμερ Φριντέτ με δηλώσεις του

Φριντέτ: «Στο μυαλό μου έχω να σουτάρω σωστά, όχι τα ρεκόρ»

«Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί, αλλά τον Νικ τον ξέρω και από το ΝΒΑ, ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει και ποιο είναι το δυνατό του σημείο και προφανώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους πασέρ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θέλω όμως να τα βελτιώσουμε όλα αυτά και να τα πάμε ένα βήμα πιο μπροστά», είπε αρχικά στη NOVA.

Για το αν θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ στα τρίποντα: «Δεν ξέρω τα ρεκόρ στα τρίποντα, αλλά αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να σουτάρω σωστά και αν κάνω ρεκόρ θα το μάθω αμέσως μετά».

Για το ρεκόρ τριπόντων σε αγώνα Euroleague που είναι 10 εύστοχα σουτ: «Οκ, δεν το ήξερα, θα πρoσπαθήσω να σουτάρω όσα περισσότερα μπορώ, όμως η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να γίνεται σωστά η δουλειά».

Για το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού: «Όντως μετά από τα πρώτα φιλικά κατάλαβα πολλά, αλλά η σημαντικότερη διαφορά είναι πως παίζουν μέσα στην ρακέτα και τις επαφές που υπάρχουν. Όταν είσαι στην περιφέρεια θα στο δώσουν το φάουλ, όταν μπαίνεις μέσα είναι το δύσκολο. Το καλό με έμενα είναι πως μοιάζει αρκετά με το πως έπαιζαν και σφύριζαν στην Κίνα, οπότε έχω μία εικόνα για όλο αυτό».

Για το... πολιτισμικό σοκ που ένιωσε ερχόμενος στην Ελλάδα: «Είναι ωραία εδώ στην Ελλάδα, έχει ωραίο καιρό, ωραίο φαγητό και την άλλη εβδομάδα που θα έρθει και η οικογένειά μου στην Ελλάδα θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε διάφορα μέρη και η προσαρμογή θα είναι ακόμα καλύτερη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου