ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑΘΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΝΤΕΤ»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη στη Media Day της Euroleague

Πεδουλάκης: «Ταιριάζουν Καλάθης και Φριντέτ»

Τώρα ξεκινά να «δένεται» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δηλώνει πως το δίδυμο Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ θα συνεργάζεται πολύ καλά. Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε στη Media Day της Euroleague για τη νέα σεζόν, αλλά και τα… παραπανίσια κιλά του Γιώργου Παπαγιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:

Για την καινούρια προσπάθεια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Από την προετοιμασία και τα φιλικά που αγωνιστήκαμε, πρέπει να κρατήσουμε πρώτα απ’ όλα την πολύ καλή παρουσία μας στα πρώτα 8’’ των επιθέσεων και πρέπει να βελτιώσουμε τα τελευταία 8” γιατί οι κρίσιμοι αγώνες κρίνονται σε επιθέσεις που ολοκληρώνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Είδατε η Ισπανία πήγε στο «5 εναντίον 5» εκμεταλλευόμενη τους Ρούμπιο και Γκασόλ και πήρε τα κρίσιμα παιχνίδια».

Για το πώς μπορούν να ταιριάξουν κάποιοι παίκτες όπως οι Καλάθης και Φριντέτ: «Καταρχάς οι Καλάθης και Φριντέτ ταιριάζουν. Ο ένας είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και δημιουργός και ο άλλος εξαιρετικός σκόρερ που θα βοηθήσει τον Καλάθη να βρει περισσότερους χώρους. Να μάθει πρέπει ο Φριντέτ την ευρωπαϊκή πραγματικότητα… Είδατε τι έπαθε η Team USA και πόσο ζορίστηκαν οι παίκτες της να παίξουν με κανόνες της FIBA. Οι μικροί χώροι, η κίνηση μακριά από την μπάλα τους ζόρισε σε αγώνες που τους έχασε από τους αντιπάλους της, αλλά και σε ματς που κέρδισε. Εγώ εκτιμώ πως Καλάθης και Φριντέτ στο παιχνίδι λόγω του στυλ τους που είναι διαφορετικό. Ακόμα τα παιδιά δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο. Βέβαια είναι λίγο καιρό μαζί στην ομάδα, νομίζω πως πρέπει να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό προσπαθούμε να το διανθίσουμε».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Ο Παπαγιάννης είναι ένα στοίχημα. Πρέπει να δουλέψει για να χάσει κάποια κιλά γιατί έχει παραπάνω. Στην Εθνική Ελλάδος που ήταν 20 μέρες δεν έπαιζε πολύ, δεν είναι τόσο καλά προπονημένος. Λόγω αυτού έχει λίγα κιλά παραπάνω που πρέπει να τα χάσει για να έχει περισσότερη ενέργεια στην ρακέτα και να μάθει να δουλεύει για να καλυτερεύει μήνα με τον μήνα».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου