ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»

Ευκαιρία χρήσιμων συμπερασμάτων αποτελεί το τουρνουά για τη Μακάμπι, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Τιμούμε τη μνήμη και την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου»

Σημαντική είναι για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η συμμετοχή στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ευχαριστεί τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

«Καλησπέρα. Εκ μέρους της διοίκησης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την πρόσκληση σε αυτό το τουρνουά. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και στο μπάσκετ γενικότερα. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε παίξει φιλικά επιπέδου Ευρωλίγκας. Θα βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πρέπει να διορθώσουμε. Προσωπικά εγώ πρώτη φορά συμμετέχω και η διοργάνωση είναι άψογη και ευχαριστούμε πολύ», ανέφερε αρχικά.

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να συμμετέχουμε στο 2ο τουρνουά Παύλος Γιαννόπουλος και να τιμήσουμε την οικογένεια. Από επαγγελματικής απόψεως είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σε ένα τουρνουά τόσο ψηλού επιπέδου».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου