Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΜΟΙΡΑΖΕΙ 100 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ!

Τεράστιος διαγωνισμός από την εφημερίδα «Πράσινη», που με 13 κουπόνια σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» μοιράζει 100 διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ! Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» φέρνει ξανά τον μεγάλο διαγωνισμό για τις 100 κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο τρόπος είναι πολύ απλός.

Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, ξεκινάς να μαζεύεις τα 13 κουπόνια που χρειάζονται, έτσι ώστε να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις μια από τις 100 κάρτες διαρκείας που κάνει δώρο η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Ακόμα να ξεκινήσεις να μαζεύεις τα κουπόνια; Ξεκίνα τώρα, και μην χάνεις χρόνο. Ο Φριντέτ, ο Καλάθης και τα άλλα παιδιά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σε περιμένουν στο ΟΑΚΑ με μια από τις 100 κάρτες διαρκείας που κάνει δώρο η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών!

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☘️ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» μοιράζει 100 διαρκείας του Panathinaikos BC, μόνο με 13 κουπόνια! ☘️? Ξεκίνα να τα μαζεύεις από την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, για να κλείσεις θέση στο ΟΑΚΑ όπου σε περιμένουν ο Καλάθης, ο Φριντέτ, ο Τζόνσον και τα άλλα αστέρια των νταμπλούχων Ελλάδας! ☘️☘️☘️ Ακόμα να αρχίσεις να μαζεύεις τα κουπόνια σου; Μην χάνεις χρόνο, με 13 θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια από τις 100 κάρτες διαρκείας που χαρίζει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ»... #paobc #panathinaikos #pao #paofamily #green #follow #leoforos #prasini #newspaper #oaka #GreenCentury

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leoforos.gr (@leoforosgr) στις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου