ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έβαλε στην πραγματική του διάσταση το θέμα με τον Μάρκους Ντένμον.

Παπαδόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός δεν καταδέχεται να έχει παίκτη που δεν θέλει να είναι στην ομάδα»

Μεταξύ άλλων, ο Μάνος Παπαδόπουλος εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντένμον που δεν έκανε χρήση του δικαιώματος αποδέσμευσης από τον Παναθηναϊκό, συνεπώς αν θέλει να αποχωρήσει θα πρέπει να το κάνει έχοντας συζητήσει και συμφωνήσει με την «πράσινη» ΚΑΕ, σε διαφορετική περίπτωση τη λύση θα δώσουν τα αρμόδια όργανα της FIBA.

Η δήλωση του Μάνου Παπαδόπουλου:

 «Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα,  υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση. Είναι  αναφαίρετο δικαίωμα κάθε αθλητή να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από κάποια ομάδα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με τον Σύλλογο τον τρόπο αποδέσμευσής του.  Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε, άλλωστε, θέλησε ή καταδέχεται να έχει στο ρόστερ του οποιονδήποτε αθλητή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου