ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΚΩΛΩΣΕ» ΠΟΤΕ

Αυτό το κείμενο δεν είναι «αγιογραφία» του Αργύρη Πεδουλάκη. Δεν την έχει καμία ανάγκη άλλωστε ένας άνθρωπος που έχει μάθει να «πολεμάει».

Αυτός που δεν «κώλωσε» ποτέ

Δεν ξέρω αν κάνει ή δεν κάνει «γκελ» η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον κόσμο του Παναθηναϊκού – «γκελ» κάνουν τα μπαλάκια του τένις, όχι οι προπονητές. Ή για να το πούμε διαφορετικά, πιθανότατα είχαν κάνει μεγαλύτερο «γκελ» από τον Αργύρη ο Ιβάνοβιτς ή ο Τζόρτζεβιτς, αλλά ας μην θυμηθούμε καλύτερα ούτε τι έκαναν, ούτε τι δεν έκαναν. Ούτε το πώς έφυγαν – καμία σχέση με το πώς ήρθαν…

Τι ζητάει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό από έναν προπονητή; Μερικά βασικά πράγματα: να είναι δουλευταράς. Να γνωρίζει καλά το αντικείμενό του. Να έχει συναίσθηση και επίγνωση του μεγέθους της ομάδας, της ιστορίας, της φανέλας, του κόσμου της. Να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, να μην θεωρεί τα αποδυτήρια «ραδιενεργά» ή «τοξικά» αλλά ένα «ιερό» όπου μπορεί να λειτουργήσει και να «λειτουργήσει». Να κάνει καλές επιλογές παικτών, βάσει των οικονομικών δεδομένων της εποχής και των δυνατοτήτων της ομάδας. Και να μπορεί να δουλέψει καλά με τους Έλληνες παίκτες, να εμπνεύσει τους μεγάλους και να βελτιώσει τους μικρούς. Κι όσο κι αν ψάχνω, δεν βρίσκω ούτε ένα απ’ αυτά τα πράγματα που δεν έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης στις προηγούμενες θητείες του στην ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου