ΜΙΖΡΑΧΙ: «ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ»

Ο ιστορικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ θυμάται με νοσταλγία τον πολύ καλό φίλο του, Παύλο Γιαννακόπουλο μιλώντας αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»

Μιζράχι: «Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος»

Φιλία επί σειρά δεκαετιών συνέδεε τον Παύλο Γιαννακοπούλο και το Σιμόν Μιζράχι, με το πρόεδρο της Μακάμπι να στέλνει ειδική επιστολή στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια του σπουδαίου διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού»

«Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που χάσαμε τον μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον ΚΥΡΙΟ Παύλο Γιαννακόπουλο. Έναν εξαιρετικό άνθρωπο με μια σπουδαία καρδιά, έναν αληθινό τζέντλεμαν και άνθρωπο, έναν άνδρα που γνώριζα για περίπου 50 χρόνια όταν μαζί ξεκινήσαμε να είμαστε μέρος του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ως σύμβολο αφοσίωσης, μπορώ να αναφέρω το χάος του 2000, όταν σε ένα κρίσιμο μίτινγκ στα γραφεία της FIBA στο Μόναχο, οι περισσότερες ομάδες αποφάσισαν να αφήσουν τη FIBA και να ιδρύσουν μια νέα διοργάνωση, την Ευρωλίγκα. Υπήρχα δύο ομάδες μόνο, ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι, που έμειναν πιστές στη FIBA και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη Suproleague. Αυτό κράτησε μόνο για έναν χρόνο και μετά και οι δύο αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την Euroleague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κι εγώ προσωπικά χαιρετίζουμε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία θα είναι πάντα στις καρδιές μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου