Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Διαβάστε αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» τι ακολούθησε της φοβερής μάχης ανάμεσα σε Νικ Καλάθη και Ζώη Καράμπελα στο Περιστέρι

 

Η συγκλονιστική στιγμή μεταξύ Νικ και Καράμπελα

Είναι κάποιες στιγμές που μένουν στην ιστορία ως μια αφετηρία κάποιων καταστάσεων ή ως την έναρξη μιας καινούργιας ζωής. Σαν αυτή που βιώνει ο Ζώης Καράμπελας από την ημέρα που τον πήρε στα χέρια του ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο 18χρονος γκαρντ κλήθηκε να κολυμπήσει στα βαθιά από τον μοναδικό προπονητή που θα έπαιρνε το ρίσκο να το κάνει και η δικαίωση δεν άργησε να έρθει.

Μολονότι, ακόμη δεν έχει κατακτήσει κάτι στην καριέρα του ο μικρός έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με την παρουσία και το αγωνιστικό του θράσος. Προχθές, το βράδυ στο Περιστέρι ζήσαμε μια μοναδική μάχη ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον των Ελλήνων πλέι μέικερ. Νικ Καλάθης και Ζώης Καράμπελας κυνηγήθηκαν, αρπάχτηκαν, αντάλλαξαν «γαλλικά» και μόνο που δεν έπαιξαν μπουνιές στο πλαίσιο του τρίτου ημιτελικού της μεταξύ τους σειράς.

Μετά το τέλος του αγώνα ο μικρός από την ένταση που είχε προκληθεί δεν έδωσε το χέρι του στον Καλάθη οδεύοντας για τα αποδυτήρια. Μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Νικ που αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από την απογοήτευση. Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και ελπιδοφόρα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέποντας την κατάσταση λειτούργησε ακόμη μια φορά σαν πατέρας. Ο Άρτζι συμβούλεψε τον Ζώη να απολογηθεί στον Νικ για την κίνηση ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι συμβαίνει πάνω στο παρκέ μένει εκεί και πως ο νεότερος πάντα πρέπει να κάνει ένα βήμα σεβασμού προς τον μεγαλύτερο. Ο μικρός τον άκουσε και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Μόλις ενημερώθηκε ο Καλάθης για αυτή την κίνηση βγήκε κατευθείαν από το ντους και έσπευσε να τον συναντήσει.

Εκεί, τα είπαν σε πολύ ωραίο κλίμα, ο μικρός απολογήθηκε με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» όχι μόνο να το αποδέχεται αλλά και να λέει πολύ όμορφα λόγια στον αντίπαλο του. Το τι είπαν θα μείνει μεταξύ τους αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε την αίσθηση πως αυτή ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της τρέχουσας περιόδου. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου