ΑΜΕΣΟΣ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επικύρωση του υποβιβασμού του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει άμεσα, με τον Παναθηναϊκό να παρατηρεί τις εξελίξεις και να είναι σε εγρήγορση για την απόλυτη τήρηση των νόμων και των κανονισμών.

Άμεσος ο υποβιβασμός για Ολυμπιακό, σε εγρήγορση για την τήρηση των νόμων ο Παναθηναϊκός

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν τις συνέπειες σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν η ομάδα να παίξει στο ΟΑΚΑ τον πρώτο προημιτελικό των playoffs της Basket League. Κάτι που έγινε τελικά και επιφέρει ήττα 20-0 άνευ αγώνα, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ απευθείας στα ημιτελικά αφού οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν όλη τη σειρά και φυσικά, τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2 κατηγορία όπως προβλέπει ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ. Η επικύρωση του υποβιβασμού, αναμένεται να έρθει… άμεσα, το αργότερο ως το πρωί της Πέμπτης (23/05), ημέρα που θεωρητικά θα γινόταν ο δεύτερος αγώνας στη σειρά στο ΣΕΦ.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αυτό που ξεκαθάρισαν σε όλους τους τόνους, και φάνηκε άλλωστε κι από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να υποστούν πλέον τις συνέπειες. Γνώριζαν πολύ καλά τι θα συνέβαινε αν δεν κατέβαζαν στο ΟΑΚΑ την ομάδα, πλέον είναι αντιμέτωποι με τις προβλεπόμενες ποινές και θα πρέπει να τις δεχθούν. Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να δεχθούν τίποτα διαφορετικό, έκαναν σαφές πως θα είναι… απέναντι σε οποιονδήποτε θελήσει να παραχαράξει τις ποινές και τους κανόνες έτσι ώστε να… γλιτώσει τον Ολυμπιακό από αυτό που ο ίδιος επέλεξε. Τον υποβιβασμό στην Α2 εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ…

Πηγή: Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου