ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΜΕ 13-1 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! (VIDEO)

Απανωτά «χαστούκια» στην ΚΑΕ Ολυμπιακός στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ. Απορρίφθηκαν οι προτάσεις της, δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Απορρίφθηκαν με 13-1 οι προτάσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός! (video)

Πανωλεθρία υπέστη ο Ολυμπιακός στην έκτακτη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» προκάλεσαν την αντίδραση των υπόλοιπων ομάδων που ήταν στη συνεδρίαση και δέχθηκαν φουλ επίθεση για τους παράλογες κινήσεις τους.

Χαρακτηριστικό ήταν άλλωστε το ξέσπασμα του εκπροσώπου της ΑΕΚ, Χάρη Κουτά που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Αν θεωρείτε πως είμαστε μαριονέτες ξεχάστε το».

Γενικότερα ο Ολυμπιακός βρηκε απέναντι του και τις 13 ομάδες της λίγκας που διαφώνησαν με τις ερυθρόλευκες τακτικές και παρουσίασαν κοινό μέτωπο.

Για το κομμάτι της διαιτησίας, οι ομάδες επεσήμαναν πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για ξένους διαιτητές και πως δεν μπορεί να επιβληθεί μια παράνομη θέση.

Επιπλέον, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, η οποία απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία με 13-1.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου