ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ: «ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός... κούρασε και δέχεται φουλ επίθεση από τις υπόλοιπες ομάδες στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ

Άγριο κράξιμο κατά Ολυμπιακού στον ΕΣΑΚΕ: «Σας βαρεθήκαμε, φτάνει»!

Στη... γωνία έβαλαν οι υπόλοιπες ομάδες την ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν ξέρουν κυριολεκτικά τι ακριβώς θέλουν και οδηγούν το μπάσκετ σε πρωτόγνωρες καταστάσεις δέχθηκαν άγριο ξεφωνητό για την παράλογη συμπεριφορά τους.

Η φουλ επίθεση κατά του Ολυμπιακού ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βαγγέλης Γαλατσόπουλος διάβασε το εξώδικό εναντίον του και σχολίασε τα σημεία που αναφερόταν το όνομά του. Εκεί οι τόνοι ανέβηκαν με τον ιδιοκτήτη του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο να λέει: «Πάτε να σταματήσετε το πρωτάθλημα με νομικίστικους τρόπους και να πυρπολήσετε τα πάντα».

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Χάρη Κουτά που απευθυνόμενος στον Γιώργο Σκινδήλια ξέσπασε: «Σας βαρεθήκαμε, φτάνει! Είναι προσβλητικό αυτό που κάνετε για όλους μας. Η διαιτησία δεν είναι το θέμα της ΑΕΚ και αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό»!

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ολυμπιακός έχει προκαλέσει αναταραχή και οργή με αποτέλεσμα να δέχεται τα πυρά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 21 Αυγούστου