ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ! (PHOTO)

Καταστάσεις τρομοκρατίας με περισσότερους από 100 οπαδούς του Ολυμπιακού να πολιορκούν το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του.

Χούλιγκαν του Ολυμπιακού κάτω από το σπίτι του Αναστόπουλου! (photo)

Το θράσος και η αλητεία πλέον δεν έχουν όρια. Στο φρουρούμενο από την αστυνομία σπίτι του Αναστόπουλου, 100 χούλιγκαν του Ολυμπιακού έκαναν αλήτικη επίθεση, προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητό του και απειλώντας τον ίδιο και την οικογένειά του. Μετά τη στοχοποίηση που δέχεται εδώ και μήνες από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Αναστόπουλος, ειδικότερα από την Παρασκευή κι έπειτα όταν κληρώθηκε για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Προμηθέα, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Με κάθε επίσημο κι ανεπίσημο τρόπο, υπήρχε κάλεσμα τραμπουκισμού και αλητείας σε βάρους του έμπειρου διαιτητή, αλλά κανείς δεν ήξερε, κανείς δεν άκουσε, κανείς δεν έκανε το παραμικρό.

Αντίθετα, υπήρξαν και ειρωνείες από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ανέφεραν ότι θα του στείλουν… λουλούδια. Τελικά, εμφανίστηκαν… μπουμπούκια να τραμπουκίσουν τον Αναστόπουλο, για να μην κατέβει στο ΣΕΦ την Τετάρτη και πέσουν στην Α2. Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, βέβαια, το κράτος συνεχίζει να κάνουν τον… κουφό. Όλοι γνωρίζουν και τους ηθικούς, και τους φυσικούς αυτουργούς της αλητείας. Καιρός είναι να σταματήσουν να τους… χαϊδεύουν και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Από τη στιγμή που βλέπουν πως το θράσος τους είναι απύθμενο, με 100 χούλιγκαν να κάνουν επίθεση σε σπίτι που φρουρείται από την αστυνομία, και κανείς δεν ξέρει το πού μπορεί να φτάσουν, έχει έρθει πλέον η στιγμή να υπάρξει δράση. Να αποδοθούν ευθύνες τόσο στην αστυνομία όσο και στην πολιτεία, που γνώριζαν τι θα συμβεί αλλά δεν έκαναν κάτι δραστικό για να το αποτρέψουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης. Όλοι γνωρίζουν ποιοι έχουν προκαλέσει όλο αυτό, με δηλώσεις, ανακοινώσεις και… επικίνδυνος αστεϊσμούς σε επίσημες συσκέψεις. Ήρθε πια η στιγμή, να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να σταματήσουν πλέον να απαιτούν με το έτσι θέλω και με την τρομοκρατία να περάσει το δικό τους. Νισάφι. Κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου