ΙΤΟΥΔΗΣ: «ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΟΠΑΠ»

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης αποκαλύπτει πως προετοιμάζεται η ομάδα του όταν παίζει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ιτούδης: «Αυτά κάνουμε όταν παίζουμε με Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ»

«Οι καταστάσεις μέσα στην χρονιά θα καθορίσουν τι απαιτείται να γίνει σε συγκεκριμένες στιγμές. Όταν έχουμε ένα νικηφόρο σερί, μερικές φορές χρειαζόμαστε φαινομενική κρίση ή προσπαθώ να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου ή να τους προκαλέσω. Και το κάνω πολλές φορές, όταν προσπαθώ να προκαλώ κάποιον ατομικά στην προπόνηση για να δω πώς μπορεί να διαχειριστεί την πίεσή μου στους ώμους του.

Είναι επειδή πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, χρειάζεται να έχεις επίγνωση, κάτι που για παράδειγμα απαιτείται στο Final Four με όλα τα μίντια και όσα αποσπούν την προσοχή. Για παρόμοιους λόγους πολλές φορές προπονούμαστε με ήχους. Όταν έχουμε παιχνίδια στην Ζαλγκιρις, στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό ή στην Μπασκόνια, τα οποία είναι... θορυβώδη γήπεδα, ζητάμε από τους τεχνικούς να βάλουν ήχο στο γήπεδο. Έτσι είναι η πραγματική ζωή κι έτσι δουλεύουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ιτούδης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου