Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ… ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

O Head Coach της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής αποκαλύπτει και εξηγεί στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» το νέο πρόγραμμα Erasmus στο πλαίσιο της συνεργασίας με Πανεπιστήμιο της Γαλικίας

Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει σε… άλλο επίπεδο!

Είναι εμφανές πια, ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποτελεί κάτι παραπάνω από μία απλή ομάδα. Έχει ξεφύγει από τα διαχρονικά και… αναχρονιστικά αθλητικά «στεγανά» της χώρας, καθώς έχει περάσει σε ένα άλλο, δικό του επίπεδο, πρωτοποριακό και ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.
Η ίδρυση της PAO BC Academy πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, έθεσε τις βάσεις για τη διασφάλιση του μέλλοντος και τη δημιουργία των αθλητών της επόμενης γενιάς. Ωστόσο, δεν έθεσε το… εύρος του ορίζοντα στον οποίο βαίνει αυτό το εγχείρημα, καθώς, κάθε χρόνο, η «πράσινη» Ακαδημία και ο οργανισμός του Παναθηναϊκού κάνουν κι από ένα νέο βήμα.

Ένα τέτοιο είναι και το πρόγραμμα Erasmus στο οποίο εντάσσεται ή πιο σωστά… εντάχθηκε από φέτος η PAO BC Academy, σε μία πρώτη, πιλοτική, αλλά άκρως επιτυχημένη προσπάθεια και χρονιά.

Η Ακαδημία του «τριφυλλιού», συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο «Xunta de Galicia» το οποίο στεγάζεται στην πόλη Βίλα Γκαρσία στη Γαλικία. Αυτή η συνεργασία, λοιπόν, μέσω του προγράμματος Erasmus προωθεί την ανταλλαγή προπονητών (πρωτίστως) αλλά και απόψεων προκειμένου να έρθουν πιο κοντά δύο διαφορετικοί μπασκετικοί «κόσμοι», αλλά και να δώσουν Ακαδημαϊκή πρόοδο και να ανοίξουν θέσεις εργασίας σε επίδοξους (και για την ώρα φοιτητές) προπονητές.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Καλαϊτζή στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου