ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ!

Ο Μάνος Παπαδόπουλος στην κλήρωση της ΚΕΔ επιχείρησε να βάλει τέλος στα εκβιαστικά παιχνίδια της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Εκβιασμοί τέλος!

Τα πράγματα στην θέση τους επιχείρησε να βάλει σήμερα το μεσημέρι στην ΚΕΔ ο Μάνος Παπαδόπουλος. Ο παράγοντας του «τριφυλλιού» έδωσε το «παρών» στην κλήρωση των διαιτητών για την 24η αγωνιστική της Basket league και ξεκαθάρισε την θέση της ομάδας του πως πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην εκβιαστική συμπεριφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και πως θα πρέπει όλοι οι διαιτητές να βρίσκονται στις κληρώσεις των αγώνων. Ο Ολυμπιακός από την ημέρα που το… έσκασε από το ΟΑΚΑ είχε ζητήσει με άκρως εκβιαστικό τρόπο την εξαίρεση των κ.κ. Αναστόπουλο, Παναγιώτου και Μάνου από τα παιχνίδια του αλλιώς δεν θα κατέβαινε σε αυτά. Μια πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού, που βρήκε σύμφωνες τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο παράγοντας του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως αυτό δεν επιτρέπεται να συνεχίζεται, μιας και έχει περάσει πολύς καιρός και θα πρέπει άπαντες να λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται χατίρια στις ομάδες, εξηγώντας πως και με την σειρά του ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιποι σύλλογοι θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και να τιναχτεί στον αέρα το πρωτάθλημα.

Μάλιστα στο τέλος αστειεύτηκε κιόλας λέγοντας πως ευτυχώς που η ΚΕΔ έβαλε και το αρχικό του μικρού ονόματος του Αντώνη Αναστόπουλου στον πίνακα (κληρώθηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού) για να μην παρεξηγήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και δεν κατέβουν στο επόμενο παιχνίδι.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου