«ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ» (VID)

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου του 2015. Μία βραδιά από αυτές που φωτίζουν την ιστορία του Παναθηναϊκού και αντανακλούν κάθε σπιθαμή του μεγαλείου του, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να δηλώνει Παναθηναϊκός και μετά… θάνατον

«Να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού» (vid)

Ήταν μία στιγμή που ουδείς μπορεί να ξεχάσει. Μία στιγμή που αρκεί για να εξηγήσει το πάθος του με τον Παναθηναϊκό. Μία στιγμή, από αυτές που κρατούν ζωντανή την Παναθηναϊκή ιδέα, υψωμένη την πράσινη σημαία και ζωντανούς τους εμπνευστές και τους δημιουργούς και τους πρωτεργάτες της. Αυτή η στιγμή, αυτή η ιδέα, αυτή η σημαία, θα συνοδεύει αιώνια και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που στο πλευρό του Παύλου, υλοποίησαν και εκπροσώπησαν μαζί, το όραμα, την ιδέα και την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Honouring our Legacy», ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, «λυγίζει» ολόκληρο το ΟΑΚΑ. Ζητά το μικρόφωνο, στρέφεται προς το πέταλο της Θύρας 13, απευθύνεται προς κάθε Παναθηναϊκό εντός κι εκτός γηπέδου. Σιωπή. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κόσμο και αποθεώνεται: «Σας ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία και επίσης γιατί ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα». 

Εν μέσω χειροκροτημάτων, συνθημάτων και ανάμεικτων συναισθημάτων, συνεχίζει με την εξομολόγηση μίας προσωπικής επιθυμίας, στο άκουσμα της οποίας, ο εσωτερικός κόσμος κάθε Παναθηναϊκού δοκιμάστηκε ποικιλοτρόπως και ο ίδιος ο Θανάσης «έσπασε»: «Σας παρακαλώ να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Θέλω να κάνω μια παραίνεση και μια παράκληση. Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού», είπε με φωνή τρεμάμενη, εμφανώς συγκινημένος, για να ξεσπάσει σε λυγμούς και, κλαίγοντας, να αγκαλιάσει τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Όταν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού!"

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου