ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ

Σύμφωνα με τη διαρροή του υφυπουργείου, ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέλαβε την ευθύνη για την ένταση στο γραφείο του στη διάρκεια της σύσκεψης της Παρασκευής, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι δεν έκανε το παραμικρό και επεδίωξε να υπάρξουν αντεγκλήσεις.

Παραδοχή Βασιλειάδη για την απαράδεκτη στάση του στη σύσκεψη

Μια σύσκεψη – παρωδία στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/03) στο υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με… πρωτοβουλία του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη. Μια σύσκεψη που ουσιαστικά είχε στόχο να «σώσει» τον Ολυμπιακό, να του δώσει χρόνο και επιπρόσθετα να «τσουβαλιάσει» καταστάσεις, βάζοντας και τον Παναθηναϊκό στην εξίσωση μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε. Μια ένταση στην οποία ο Γιώργος Βασιλειάδης έμεινε απαθής και δεν έκανε το παραμικρό, επιτρέποντας στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού να απειλούν και να απωθούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μια ημέρα μετά το… σόου που στήθηκε στο υφυπουργείο, υπήρξε «διαρροή» από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη για όσα έγιναν.

Επί της ουσίας, ο υφυπουργός και το περιβάλλον του παραδέχονται πως υπήρξε πλήρης απάθεια από την πλευρά του όταν συνέβησαν όλα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα από το υφυπουργείο ανέφεραν πως «είναι σημαντικό η όποια αναστάτωση να γίνεται μπροστά στον υφυπουργό και όχι στα γήπεδα». Επί της ουσίας, ο Γιώργος Βασιλειάδης παραδέχθηκε πως ήθελε την ένταση, πως δεν έκανε τίποτα για να τη σταματήσει και επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απαράδεκτη στάση του σε όλη τη διάρκεια της σύσκεψης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου