ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: «ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη Μόσχα.

Βουγιούκας: «Δυνατό τεστ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ:

Για το αν αποτελεί έλεγχο προόδου το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Η ΤΣΣΚΑ πάντα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Για μας αποτελεί ένα δυνατό τεστ, γνωρίζουμε πως έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας μέχρι το τέλος».

Για το αν πρέπει να δοθεί έμφαση στην άμυνα: «Τα παιχνίδια μας πάντα ξεκινούν από την άμυνα, προσπαθούμε να κλέβουμε μπάλες, να έχουμε περισσότερες επιθέσεις και να πετυχαίνουμε αυτά που θέλει ο κόουτς. Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολη αποστολή, όμως θα δώσουμε τη μάχη μας».

Για το αν θα παίξουν οι «πράσινοι» σε υψηλούς ρυθμούς: «Ο κόουτς Πιτίνο πιστεύει στην ομάδα, πιστεύει στη νίκη. Έχει δείξει όλα αυτό το διάστημα πως θέλει να βγάλει τις γνώσεις του και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε υπάρχει ένας παραπάνω λόγος προκειμένου να εκτελέσουμε ακριβώς τις οδηγίες του».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα η απουσία «κορμιών» από το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ: «Ο κόουτς έχει βγάλει αρκετά συστήματα, προκειμένου να πάρει το καλύτερο από τον Παπαγιάννη και από εμένα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου