ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Η ΠΙΟ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Η απίστευτη συνέπεια κατάκτησης τίτλων από τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η πιο αχόρταγη ομάδα της Ευρώπης!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σήκωσε το 19ο Κύπελλο της ιστορίας του και διεύρυνε το ασύλληπτο ρεκόρ του κατακτώντας τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε σεζόν εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια, κάτι που καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν έχει καταφέρει στα χρονικά, αφού με το φετινό τρόπαιο οι «πράσινοι» ξεπέρασαν και τη Μακάμπι των 23 τροπαίων (1970 – 1992).

Το 19ο Κύπελλο έμελλε να γίνει η 63η κούπα στην τροπαιοθήκη του Παναθηναϊκού, μαζί και ο 38ος τίτλος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τα τελευταία 24 χρόνια, από τη σεζόν 1995-96, όταν δηλαδή το όνομα Γιαννακόπουλος άρχισε να συνοδεύει το «τριφύλλι» βάζοντας υπογραφή σε μία σύμβαση… αορίστου χρόνου με τις κούπες!

Έτσι, η μπασκετική ομάδα έδωσε συνέχεια στον δικό της κανόνα που λέει ότι… κάθε, μα κάθε χρόνο, σηκώνει τουλάχιστον ένα τρόπαιο! Δεν υπάρχει χρονιά έκτοτε που να μην έχει κατακτήσει έστω έναν τίτλο, είτε αυτός είναι το Πρωτάθλημα, είτε το Κύπελλο, είτε η Euroleague, είτε το νταμπλ, είτε το Triple Crown! Το φετινό Κύπελλο ήταν η αρχή των τροπαίων για τους «πράσινους» τη σεζόν 2018-19, αλλά και η συνέχεια σε αυτόν τον δικό του απαράβατο νόμο!

Πρόκειται για μία επίδοση 24 συναπτών ετών με έναν τουλάχιστον τίτλο, την οποία καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει από τη σεζόν 1995-96. Από τότε δηλαδή που ο Παναθηναϊκός, τον οποίο οραματίστηκε, δημιούργησε και γιγάντωσε ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος, με τη συμβολή και του αδερφού του Θανάση, και με το έργο πλέον να συνεχίζεται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο των τροπαίων!

Διαβάστε περισσότερα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί...

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου