ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Τώρα ζητείται πειστική αντίδραση από τους παίκτες του Παναθηναϊκού…

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το διάλειμμα τελείωσε

Η επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί και το τέλος του διαλλείματος (θα πούμε παρακάτω τις εντυπώσεις μας) καθώς σε δύο 24ωρα η μητέρα των μαχών του ελληνικού μπάσκετ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση της μιας ανάσας και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε ποιος θα επιβιώσει ώστε να διεκδικήσει το φετινό Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται ψυχή και σώματι καθώς πέραν των τραυματισμών και των σοβαρών προβλημάτων υπάρχει και το ψυχολογικό …τσαλάκωμα μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ. Για να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η αντίδραση των «πράσινων» την Τετάρτη στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ. Σε ό,τι αφορά το φετινό All Star Game στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δύο τινά. Το ένα έχει να κάνει με την αγάπη του κόσμου της πόλης για το μπάσκετ που είναι αδιαμφησβήτητη και όπως και έτσι στην Πάτρα έτσι και φέτος το γήπεδο είχε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εικόνα.

Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για τη διεξαγωγή ξανά του αγώνα των παλαίμαχων απέναντι στη νέα γενιά. Και πέρσι και προχθές ήταν το κλου του διημέρου. Αυτό, ωστόσο, που δεν βλέπεται είναι το κυρίως πιάτο. Η αναμέτρηση των Ξένων και των Ελλήνων είναι μπασκετική παρωδία. Τα προηγούμενα χρόνια μετά και από παραινέσεις των διοργανωτών είδαμε έστω υποτυπωδώς να παίζουν. Χθες, δεν μπορούσες να το δεις. 

Για τα τεχνικά ζητήματα του All Star Game δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά καθώς το 80% των ελληνικών γηπέδων μοιάζουν ακατάλληλα να φιλοξενήσουν ένα τέτοιο event. Τουλάχιστον, σε ό,τι έχει να κάνει με τις παροχές ώστε να κάνεις τη δουλειά σου κανονικά. Ίντερνετ γιοκ λοιπόν καθώς υπήρξαν πολύ μεγάλα προβλήματα στην υποδομή για τη φιλοξενία τόσων εκπροσώπων του Τύπου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου