ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ… ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ο Νικ Καλάθης κάνει τα πάντα στο παρκέ, καταφέρνει να τελειώνει τα ματς με double-double κι όμως η τελική γεύση της προσωπικής του απόδοσης είναι ανάλογη του αποτελέσματος, όταν αυτό είναι αρνητικό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Η ανορθογραφία που του χαλάει… την αισθητική

O Νικ Καλάθης είναι φύσει και θέσει αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, πράγμα που φαίνεται μέσα στο γήπεδο από τη θέση (του πλέι μέικερ) και τον ρόλο που έχει στην ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο ηγέτης του «τριφυλλιού», αφού είναι ο οργανωτής της επίθεσης, ο ρυθμιστής της άμυνας. Είναι ο παίκτης που κουβαλά περισσότερη ώρα την μπάλα στη μία πλευρά του παρκέ, άρα παίρνει και τις περισσότερες αποφάσεις, αλλά και προσπάθειες, μαζί και ο ακρογωνιαίος λίθος στην άλλη άκρη του, αποτελώντας τον πιο συνεπή και πιο αποτελεσματικό αμυντικό της ομάδας.

Αν ρίξουμε μια ματιά στη συνολική στατιστική του Παναθηναϊκού, θα διαπιστώσουμε την πληθωρική παρουσία του ΝικΚαλάθη στο παιχνίδι της ομάδας του, άρα και σε όλες τις κατηγορίες της, στις περισσότερες από τις οποίες ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ προπορεύεται και κάνει τη διαφορά.

 Διαβάστε το θέμα του Χρήστου Μπαρούνη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου