ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΧΑΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ και πόσο αυτά πλήγωσαν την ομάδα

Παναγιωτόπουλος: «Χάσαμε ευκαιρία, να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση»

Άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο» θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Διαμαντή Παναγιωτόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μπορείς να πεις για τακτική ή κάτι άλλο. Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και είχαμε ενέργεια. Το πρόβλημα των ριμ΄πάουντ ήταν τεράστιο. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα. Τα ριμπάουντ του Σεραφέν μας πόνεσαν. Είναι ξεκάθαρο πού χάθηκε το παιχνίδι. Για διάθεση δεν μπορούμε να που΄με κάτι. Τα παιδιά προσπάθησαν και είχαν αυταπάρνηση. Το ριμπάουντ είναι θέμα πολλών πραγμάτων.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε σε νίκες. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πρόβλημα όλη τη χρονιά στα ριμπάουντ. Έχουμε δουλέψει πράγματα αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση και με την ίδια αυταπάρνηση να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια.

Τώρα μιλάμε για τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Από αύριο θα μιλήσουμε για τον Κιλπάτρικ».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου