ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σε τουρνουά για καλό σκοπό στα Ιωάννινα η εφηβική και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν αυτές τις ημέρες για το γυναικείο μπάσκετ και η εφηβική και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα πάρει μέρος στο «Nissan Kallis Christmas Event 2018» στα Ιωάννινα για καλό σκοπό.

Το τουρνουά διοργανώνουν την Παρασκευή (28/12, 18:00) ο Σπάρτακος Ιωαννίνων και ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, με καλεσμένες τις ομάδες των «πρασίνων» και μέρος των εσόδων θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η ανακοίνωση για το «Nissan Kallis Christmas Event 2018»:

«Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC διοργανώνουν για πρώτη φορά το NISSAN KALLIS CHRISTMAS EVENT 2018, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή του μπάσκετ. Καλεσμένοι μας είναι η εφηβική και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό γεγονός που επιφυλάσσει για τους καλεσμένους και τις καλεσμένες, πολλά δώρα και εκπλήξεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμούς με συμμετοχή του κοινού, λαχειοφόρο αγορά και με πολλά ακόμα.

Καλούμε όλους του φίλους του μπάσκετ για να γιορτάσουμε μαζί, σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με το φιλικό των εφηβικών ομάδων του Σπάρτακου και του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα παίξουν φιλικό οι ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC και του Παναθηναϊκού. Έναρξη στις 18.00. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, θα διατεθεί για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Μη λείψει κανείς!».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου