ΜΠΑΝΚΙ: «ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ»

Ο Λούκα Μπάνκι εμφανίστηκε απογοητευμένος από την προσέγγιση που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

 

Μπάνκι: «Να διορθώσουμε αυτή την εικόνα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Έπαιξε για 40 λεπτά με μεγάλη ένταση όπως περίμενα. Είναι η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα και περίμενα τέτοια εμφάνιση. Είμαι απογοητευμένος διότι περίμενα διαφορετική προσέγγιση από εμάς. Από την αρχή μας έλειψε η επιθετικότητα και δεν είχαμε ενέργεια, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να έχει εξαιρετικά ποσοστά. Μέσα σε πέντε λεπτά πήραν μία μεγάλη διαφορά που ήταν αδύνατο να καλυφθεί. Είναι καιρός για εμάς να διορθώσουμε την εικόνα στο μυαλό μας. Ξέραμε ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά αν έχουμε τη φιλοδοξία να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να απαιτούμε περισσότερα από τον εαυτό μας».

Για τον τραυματισμό του Χάντερ, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω, αλλά από τον τρόπο που παραπονιόταν, νομίζω ότι ίσως συνδέεται με τα προβλήματα που είχε μετά τον αγώνα με τη Νίμπουρκ».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου