ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΙΑΝΙΤΖΑΝΙ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ!

Απίστευτες δηλώσεις του προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο ο οποίος υποστήριξε πως δεν πρέπει να υπάρχει κανένα παράπονο από την πλευρά του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία!

Προκλητικός ο Πιανιτζάνι που… δεν κοίταξε το ρολόι!

Μάλιστα, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι φρόντισε να το κάνει… ακόμα χειρότερο αφού υποστήριξε πως στην επίμαχη φάση, που είδε όλος ο πλανήτης να κυλούν άνευ λόγου 13 δευτερόλεπτα, δεν… κοιτούσε το ρολόι αλλά προσπαθούσε να κοουτσάρει τους παίκτες του!

«Δεν ξέρω κάτι για το ρολόι, δεν μπορούσα να προσέχω και το ρολόι ενώ είχα να κοουτσάρω τους παίκτες μου σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ειλικρινά, θεωρώ ότι μια ομάδα που είναι στο τοπ επίπεδο όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να έχει παράπονα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που σήμερα σε όλο το παιχνίδι παίξαμε καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, διατηρούσαμε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο εδώ, ειδικά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην αρχή της χρονιάς. Είχαμε την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς για δυο μήνες, οι παίκτες μου έχουν κοπιάσει πολύ αυτό το διάστημα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εποχή, έχουμε επτά παιχνίδια σε 14 μέρες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά. Είχαμε αυτό το στοιχεία όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σαν ομάδα για να ανταποκριθείς».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου