ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Η ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ! (VIDEO)

Δείτε το βίντεο με την ξεκάθαρη κλοπή του χρόνου στον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αρμάνι Μιλάνο για την οποία κατέθεσαν ένσταση οι «πράσινοι».

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αρμάνι Μιλάνο: Η κλοπή στο χρονόμετρο! (video)

Σε μια καθοριστική, για την εξέλιξη του αγώνα, φάση οι διαιτητές αποφάσισαν να… κλέψουν 12 δευτερόλεπτα τα οποία προφανώς και ήταν χρήσιμα στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για ανατροπή στο παιχνίδι με τους Ιταλούς στο ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης σκόραρε για το 76-84 στα 2’01’’ και η Αρμάνι έπρεπε να κάνει επαναφορά από την τελική γραμμή κάτω από το καλάθι της. Ο χρόνος, όμως, έτρεξε αντικανονικά για 13 δευτερόλεπτα και παράλληλα επαναφορά δεν είχε γίνει. Το ρολόι πήγε στο 1’48’’ και μετά από τις διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, οι διαιτητές πήγαν στο Instant Replay.

Παρότι είδαν ξεκάθαρα τι έγινε, δεν γύρισαν πίσω τον χρόνο. Αυτό που προκαλεί απορία είναι με ποιο σκεπτικό έγινε αυτό. Από τη στιγμή που δεν γύρισαν πίσω τον χρόνο, που κύλησε αντικανονικά, θα έπρεπε να καταλογίσουν παράβαση πέντε δευτερολέπτων στους Ιταλούς καθώς είχαν περάσει… 12. Το γεγονός είναι πως συντελέστηκε μια καθαρή κλοπή και αλλοίωση αποτελέσματος, με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει ήδη ένσταση.

Δείτε την επίμαχη φάση εδώ

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου