ΠΙΤΙΝΟ: «Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και για διαφαινόμενη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Πιτίνο: «Ο Γιαννακόπουλος έχει πολύ πάθος για την ομάδα του»

Ο έμπειρος τεχνικός έχε γράψει τη δική του ιστορία στο αμερικανικό μπάσκετ, όντας ένας από τους προπονητές, που ανέβασαν το άθλημα επίπεδο, ενώ φυσικά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο NCAA. Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Λούιβιλ, «Central Courier» και αρχικά αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τα καλύτερα λόγια:

«Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες κλπ. Μου είπε πως είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Στη συνέχεια τόνισε πως του έχει λείψει η προπονητική: «Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως», αναφερόμενος στην πρόταση από ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, είπε χαρακτηριστικά: «Κάποιος να ήθελε να μου κάνει πλάκα».

Όταν ρωτήθηκε για τη Euroleague, είπε πως: «Είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου