ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ: ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ!

Ο Νικ Καλάθης πρωτοπορεί και ξεχωρίζει για άλλη μια χρονιά σε δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες της στατιστικής, όχι μόνο μεταξύ των συμπαικτών του αλλά και των δύο διοργανώσεων, Πρωταθλήματος και Euroleague.

Νικ Καλάθης: Κόψε και μοίρασε στα δύο!

Ο Νικ Καλάθης είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αφού κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ, σε άμυνα και επίθεση, είτε αυτά είναι ευδιάκριτα είτε δυσδιάκριτα, είτε μπορούν να αποτυπωθούν στη στατιστική είτε όχι.

Δύο από αυτά, τα οποία και φαίνονται στο παρκέ και αναγράφονται στις επιδόσεις του, αφορούν σε δύο από τις αγαπημένες κατηγορίες του Ελληνοαμερικανού, τις ασίστ και τα κλεψίματα. Πρόκειται για δυο σημεία του παιχνιδιού του αρχηγού των «πρασίνων», για τα οποία διακρίνεται όλα αυτά τα χρόνια και δη άμα τη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη «πράσινη» θητεία του.

Σε αμφότερες τις κατηγορίες της στατιστικής, ο Νικ Καλάθης έχει καταφέρει να προπορεύεται, όχι μόνο μεταξύ των συμπαικτών του, αλλά και μεταξύ όλων των αντιπάλων του στις δύο κατηγορίες που συμμετέχει, εντός κι εκτός συνόρων, σε Πρωτάθλημα και Euroleague.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου