ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΑΣΙΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έμεινε ο τεχνικός του συλλόγου Τσάβι Πασκουάλ

Πασκουάλ: «Δεν είναι συχνό φαινόμενο οι ασίστ να είναι περισσότερες από τα ριμπάουντ»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου: 

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη γιατί παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Οι δύο ομάδες παίξανε πολύ διαφορετικά επίσης οι δύο ομάδες είχαν καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία προσπάθεια για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο να είναι οι ασίστ περισσότερες από τα ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι. Οι ασίστ μας βοήθησαν να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ έχει να κάνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος στα περισσότερα σουτ. Γενικά με τον τρόπο που παίξαμε αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι».

Για την πίεση που ένιωθε και για το αν το παιχνίδι ήταν σαν αποσυμπίεση: «Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να υπάρχουν παιχνίδια με συσσωρευμένη πίεση και η νίκη είναι αυτό που μετράει για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Η νίκη αυτή έδωσε μια αυτοπεποίθηση».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου