ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ: ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ONE TEAM (PHOTOS+VIDEOS)

Δύο μικτές ομάδες από τα παιδιά της One Team και αυτά των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έδωσαν φιλικό κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς και στη συνέχεια αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Νταρουσάφακα: Φιλικό και αποθέωση για τα παιδιά της One Team (photos+videos)

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στην Euroleague μια από τις αγωνιστικές είναι αφιερωμένη στη δράση της One Team. Αυτό έγινε και στη 12η αγωνιστική, όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχθηκε την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ. Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα μαζί με παιδιά των Special Olympics και παιδιά από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού», στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Μάλιστα στο ημίχρονο του παιχνιδιού, δύο διαφορετικές ομάδες πάτησαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα παιδιά της One Team και των «πράσινων» Ακαδημιών χωρίστηκαν και έδωσαν φιλικό, το οποίο και καταευχαριστήθηκαν, με τα χαμόγελα να «πλημμυρίζουν» το κλειστό.

Μετά το τέλος του, τα παιδιά κατευθύνηθηκαν προς τον κόσμο και σήκωσαν τα χέρια, για να δώσουν τον ρυθμό. Όπως καταλαβαίνεται, στη συνέχεια οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αποθέωσαν τα παιδιά με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά της One Team:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου