ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΑΡΧΗΓΙΚΗ… ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Ο Νικ Καλάθης ψάχνει την ατομική του ανάκαμψη για να δώσει το έναυσμα της ομαδικής επιστροφής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, δίνοντας κάποια μικρά αλλά και ενθαρρυντικά δείγματα από το… ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Αρχηγική… αντίδραση!

Η πτωτική περίοδος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν ταυτόχρονη και αλληλένδετη με την αισθητή καμπή του Νικ Καλάθη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» πέρασε μία αρκετά κακή φάση, ίσως τη χειρότερή του, στη δεύτερη -ειδικά- θητεία του στο ΟΑΚΑ, έχοντας συνεχόμενες κακές και αρνητικές εμφανίσεις, απέχοντας πολύ από το καλό του πρόσωπο και ακόμα περισσότερο από την περσινή εντυπωσιακή του εικόνα.

Ασφαλώς και όσα… μαγικά έκανε πέρυσι στο παρκέ, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν με τον Παναθηναϊκό αλλά και το καλοκαίρι με την Εθνική, θα έκαναν κάποια στιγμή «κοιλιά», ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έδειξε ένα εκ διαμέτρου αντίθετο πρόσωπο στα ματς που προηγήθηκαν.

Με κακές αποδόσεις και επιδόσεις, με αρνητική αξιολόγηση κατά περιπτώσεις, με μικρή ή και αρνητική επιρροή στην ομάδα του, αφού η δική του απόδοση έχει άμεση επίδραση στο σύνολο των «πρασίνων» και με ένα πρόσωπο που δεν θύμισε σε τίποτα αυτό που μάς είχε συνηθίσει.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου