ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!

Στις έξι πρώτες εντός έδρας αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει ήδη δύο ήττες που τον έχουν «πονέσει», με τους «πράσινους» να πρέπει να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην πέσει το… κάστρο.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Το ΟΑΚΑ και τα… μάτια του!

Όλα τα… κακά της μοίρας του έχει να αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός. Την ισοπέδωση, την ανθρωποφαγία, την αντιμετώπιση των δικών του λαθών, τους τραυματισμούς, τις συνεχόμενες προβληματικές εικόνες μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά πλέον έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα ακόμα. Ένα πρόβλημα που μπορεί να είναι και το πιο σοβαρό από όλα τα παραπάνω.

Οι «πράσινοι» όλα τα προηγούμενα χρόνια στήριζαν πάρα πολλά στην δυναμική του ΟΑΚΑ. το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ήταν και συνεχίζει να είναι απόρθητο κάστρο για τον Παναθηναϊκό και η αλήθεια είναι πως όποτε ο Παναθηναϊκός γνώριζε την ήττα στο «σπίτι» του γινόταν πρώτη είδηση σε όλη την Ευρώπη.

Το τελευταίο διάστημα, όπου ο Παναθηναϊκός προβληματίζει γενικά με την απόδοσή του, οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν χάσει μέρος της ενέργειάς τους και στα εντός έδρας παιχνίδια. Και σε αυτό ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του Γιάννη Κουβόπουλου στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου