ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ υποστήριξε πως η Μπασκόνια νίκησε δίκαια τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ καθώς ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλο τον αγώνα.

Πασκουάλ: «Ήταν καλύτερη από εμάς η Μπασκόνια»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Μπασκόνια ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο κι όταν προσπάθησε να «μαζέψει» την κατάσταση ήταν ήδη αργά, με τους Βάσκους παράλληλα να εκμεταλλεύονται και την ευστοχία τους από την περιφέρεια.

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στη Μπασκόνια που έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς σήμερα. Αρχίσαμε άσχημα, κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και χάσαμε πολλές κατοχές. Η Μπασκόνια κυριάρχησε ξεκάθαρα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά αλλά η Μπασκόνια είχε πέντε στα πέντε τρίποντα που τη βοήθησαν πάρα πολύ. Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να παλεύουμε για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε το οποιοδήποτε λάθος της Μπασκόνια. Συνολικά, όμως, η Μπασκόνια ήταν πολύ καλύτερη από εμάς σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσάβι Πασκουάλ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου