«ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS ΜΑΖΙ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» (VIDEO)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Protergia προχωρούν μαζί πλέον, με κοινό στόχο τις επιτυχίες!

«Δύο κορυφαία brands μαζί, με στόχο τις επιτυχίες» (video)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η Protergia ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα τη μεταξύ τους χορηγική συνεργασία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν στην αίθουσα VIP Lounge του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (14/11).

Σε αυτή έδωσαν το παρών από πλευράς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, οι αθλητές, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντεσόν Τόμας και ο Εμπορικός Διευθυντής της  ΚΑΕ, Αριστείδης Χριστόπουλος.

Από μέρους της Protergia παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της εταιρείας MYTILINEOS, Ντίνος Μπενρουμπή καθώς και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής  Marketing της εταιρείας MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ο Εμπορικός Διευθυντής, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε: «Πρόκειται για δύο εταιρείες που είναι κορυφαίες η κάθε μία στον τομέα τους. Η Protergia στον χώρο της ενέργειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι, που την έχουμε δίπλα μας και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το κορυφαίο brand αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Protergia επέλεξε να πορευτούμε μαζί, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Από την πλευρά μας, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, που ακόμη ένα τεράστιο brand είναι μαζί μας».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη, τόνισε: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι ένα τεράστιο σωματείο με μεγάλες νίκες. Η επιμονή και η επιμονή στο να καταφέρνει το αποτέλεσμα, αλλά και να βαδίζει με αξίες και με ήθος ήταν τα σημαντικότερα για μας, για να μπορέσουμε να συνταχθούμε και να στηρίξουμε και εμείς με την ενέργειά και τη διάθεσή μας. Θεωρούμε ότι θα έχουμε μία ωραία κοινή πορεία και θα έχουμε πολλά και χρήσιμα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές».

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου, υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία και είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί η Protergia είναι μία κορυφαία εταιρεία και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να συνεργάζεται με τόσα μεγάλες εταιρείες σε διάφορους χώρους. Ελπίζω να έχουμε και οι δύο επιτυχίες, εμείς στον τομέα μας και η Protergia στον δικό της».

Δείτε το βίντεο:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Protergia προχωρούν μαζί

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου