ΠΑΣΚΟΥΑΛ: «ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» (VIDEOS)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στην ενέργεια που θέλει να δώσει στην ομάδα η Protergia

Πασκουάλ: «Να μας δώσετε περισσότερη ενέργεια» (videos)

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ομάδα μας προσθέτοντας το όνομά σας στη φανέλα μας. Ευχόμαστε, ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρουμε να σας κάνουμε υπερήφανους γι’ αυτή σας τη συμφωνία. Όπως και εσείς, έτσι και εμείς είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε σκληρά ώστε τα πράγματα να έχουν ευτυχή εξέλιξη. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρετε να μας δώσετε αυτή τη δόση ενέργειας που σε κάποια παιχνίδια θα μας χρειαστεί.

Και κάποιες φορές και… φως, όταν οι ιδέες μας “φθίνουν”. Από την άλλη είστε μια εταιρεία, που όπως λέτε, εκπροσωπείτε το μοντέρνο μιας και ακούω περί οικολογίας. Έτσι και εμείς, από την πλευράς μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους κάτι το μοντέρνο και που να αντανακλά αυτές τις αξίες της ανάπτυξης, του μοντέρνου και της επιτυχίας.

Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία και γι’ αυτό πιστεύω πως αποτελεί μια τέλεια συμφωνία μεταξύ μιας ομάδα και μιας εταιρείας που είναι ντυμένες στα πράσινα. Ελπίζουμε να κρατήσει για πολλά χρόνια»  είπε ο Καταλανός τεχνικός. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου