ΜΠΟΥΖΑΛΗ: «ΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ» (VIDEOS)

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας  και Στρατηγικής Μαρκετινγκ της Protergia Βιβιαν Μπουζάλη στάθηκε στα όσα θέλει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μέσω αυτής της συνεργασίας

Μπουζάλη: «Να ηλεκτρίσουμε ακόμα περισσότερο την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ» (videos)

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Protergia βρίσκεται σήμερα στη θέση να ανακοινώνει τη χορηγική αυτή συνεργασία και να δίνει στο εξής την Ενέργειά της στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, συνδέοντας το όνομά της με ένα ιστορικό σωματείο και κορυφαίο εκπρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού στο εγχώριο και διεθνές στερέωμα. Αν μη τι άλλο, σκοπός μας είναι να «ηλεκτρίσουμε» ακόμα περισσότερο την απίστευτη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS και ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες και τις μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της MYTILINEOS, ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 110.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε ολόκληρη τη χώρα.

Στη MYTILINEOS επενδύουμε διαρκώς στις καθαρές μορφές ενέργειας και την επίτευξη των παγκόσμιων στόχων βιώσιμης ανάπτυξης, όπως έχουν θεσπιστεί από τον ΟΗΕ, οπότε εξελισσόμαστε σε μία ολοένα και πιο «πράσινη» εταιρεία σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας – τη Μεταλλουργία, την κατασκευή Ολοκληρωμένων Έργων & Υποδομών και την Ενέργεια.

Το brand name Protergia έχει ήδη συνδεθεί με κορυφαία αθλητικά δρώμενα στη χώρα μέσω μιας σειράς χορηγικών δράσεων που στόχο έχουν να αγκαλιάσουν τον επαγγελματικό αθλητισμό, μυώντας ταυτόχρονα το ευρύτερο κοινό και τις νέες γενιές στο αθλητικό ιδεώδες, την άθληση, τον ευγενή συναγωνισμό. Αυτές είναι οι θεμελιώδεις αξίες που μοιραζόμαστε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που φωτίζουν αυτή τη συνεργασία.

Σήμερα βρισκόμαστε πλέον ακόμα πιο κοντά σε ακόμα περισσότερους πολίτες, έχοντας πολύ πρόσφατα εγκαινιάσει τα 2 καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις υπηρεσίες μας. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε σκληρά και με συνέπεια για να φτάσουμε στην επόμενη μέρα για την Ενέργεια στην Ελλάδα, αυτή της υγιούς και απελευθερωμένης αγοράς, που χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα ποιοτικών και ανταγωνιστικών επιλογών.

Ο Παναθηναϊκός έχει χαρίσει ιστορικές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό, έχει ταξιδέψει και αναδείξει διεθνώς το ελληνικό μπάσκετ. Είναι, επομένως, μεγάλη η υπερηφάνεια για εμάς να ταξιδεύει παντού το όνομα της Protergia πάνω στη φανέλα της ομάδας, αλλά και να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση με τους φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ στους κατόχους διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα επιλέξουν την Protergia για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού τους, προσφέρουμε έκπτωση 30% στις χρεώσεις ημέρας και 15% στις χρεώσεις νύχτα, με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού ΚΑΙ δωρεάν τα πάγια για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ευχόμαστε στην ομάδα και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε όλη μας την Ενέργεια για να ξαναγράψουμε μαζί Ιστορία, στο δρόμο για την κατάκτηση των επόμενων τίτλων που θα προστεθούν στην πράσινη τροπαιοθήκη».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
VIDEO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου