Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΚΟΡΝΕΔΕΣ» (PHOTO)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην εμπρηστική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με μια ανάρτηση γεμάτη… νόημα για το μέλλον των «ερυθρόλευκων».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Έρχονται… κορνέδες» (photo)

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Μετά από όσα αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», που έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν ακόμα και την αποβολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του ιδιοκτήτη της από την Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως ουσιαστικά πρόκειται για μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των φίλων των Πειραιωτών από την πραγματικότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την αδυναμία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη… λευκή πετσέτα που έχουν ρίξει. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να πάνε ούτε στο γήπεδο της ομάδας τους αφού… έρχονται κορνέδες.

«Ίδιο έργο, ίδιοι θεατές... Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν πάλι τα πρόβατα ότι για την λευκή πετσέτα που έριξαν λόγω αδυναμίας φταίω εγώ. Θα έρθει η ώρα που ακόμα και αυτοί θα καταλάβουν και μετά ούτε στο γήπεδο δεν θα μπορείτε να εμφανίζεστε... Κορνέδες soon», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου