ΣΕΡΕΛΗΣ: «ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ»

Ο Χρήστος Σερέλης δεν μπόρεσε να… αναλύσει το ματς και ζήτησε συγνώμη για την εικόνα της ομάδας του

Σερέλης: «Συγνώμη, αλλά δεν έχω τι να πω»

Απολύτως απογοητευμένος αλλά αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Χρήστος Σερέλης. «Δεν χρειάζεται ανάλυση. Ήμασταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω κάτι να πω. Ήταν  ένα πολύ καλό μάθημα για την ομάδα μου και τους νέους παίκτες. Για να δούμε πως είναι να παίζεις δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Δεν θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα. Από αύριο θα δουλέψουμε για την συνέχεια. Συγνώμη αλλά δεν έχω να πω κάτι για το ματς» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Για το περσινό 120-118: Κανένα θέμα με το περσινό ματς. Πολλοί διαφορετικοί παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη και εμείς είμαστε στην 4η σεζόν μας στην Α1.

Για τις βαριές ήττες που έχουν «ξυπνήσει» το Λαύριο στο παρελθόν: «Από κάθε ματς μπορείς να μάθεις. Μέσα από μια τέτοια καττραπακιά από μεγάλη ομάδα, μαθαίνουμε. Το έχουμε δείξει. Μπορεί να περιμένεις τέτοια ήττα από μια μεγάλη ομάδα που δεν κοστίζει τίποτα. Προφανώς και δεν χαίρεσαι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά για να βοηθήσουμε τα παιδιά».

Για τους παίκτες που ίσως να είχαν έξτρα κίνητρο και δεν το εκμεταλλεύτηκαν: « Κανείς δεν χρειαζόταν να έχει περισσότερο πάθος. Έχουμε νεανική ομάδα. Πήρε ένα καλό μάθημα για το τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου