ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΛΑΥΡΙΟ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με το Λαύριο (21/10, 17:30), την ώρα που η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έτοιμος για Λαύριο

Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αύριο (21/10, 17:30) αντιμετωπίζουν το Λαύριο, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής. Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού», με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εξαιρουμένου του Ματ Λοτζέσκι, που έκανε θεραπεία.

Παράλληλα η διάθεση τω εισιτηρίων για το παιχνίδι συνεχίζεται. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με το Λαύριο Aegean Cargo, τα οποία τιμώνται προς 10 και 20 ευρώ, ενώ υπάρχει και μαθητικό-παιδικό εισιτήριο για παιδιά έως 15 ετών με 5 ευρώ, διατίθενται από τα κάτωθι  σημεία:

  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
  • Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3503282 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.
  • Την Κυριακή 21/10 θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 17.30 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.
  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.
  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου