ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: 9.702 «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! (PHOTOS)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την τρομερή ανταπόκρισή τους στις κάρτες διαρκείας - Παράλληλα ανακοινώθηκε και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

 ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 9.702 «ευχαριστώ» για την... πράσινη τρέλα-διαρκείας του κόσμου! (photos)

Οι πράσινοι... τρελοί έφεραν αριθμό-ρεκόρ στις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την αν μη τι άλλο συγκλονιστική ανταπόκριση.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους της για την συγκλονιστική και άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή τους στις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2018-19. Η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/10) και το… κοντέρ της αγάπης των φίλων του Παναθηναϊκού σταμάτησε στον αριθμό-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα: 9.702!

Θέλοντας να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει τους φιλάθλους της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, επένδυσε και εγκατέστησε στο ΟΑΚΑ νέα τουρνικέ, που σκοπό έχουν την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων έρχονται στο γήπεδο. Παράλληλα, εγκατέστησε και νέους readers, που επιτρέπουν στους φιλάθλους οι οποίοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr το εισιτήριό τους, να εισέρχονται στο κλειστό επιδεικνύοντας απλώς το σχετικό barcode από το κινητό τους τηλέφωνο!

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο δεδομένου πως απομακρύνει το ενδεχόμενο καθυστέρησης στις εισόδους των θυρών του ΟΑΚΑ. Είναι ακόμη μια ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της με σκοπό να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο γήπεδο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου