ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ»

Οι πράσινοι… τρελοί ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, κάθε ρεκόρ, μαζί και κάθε… κάθε προηγούμενο με το μαζικό και βροντερό μήνυμα στήριξης και αγάπης προς τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δεν έχει όρια η «πράσινη τρέλα»

Από τις αρχές του καλοκαιριού, όπου η «πράσινη» οικογένεια είχε θέσει ως στόχο το ιστορικό ρεκόρ των 10.000 εισιτηρίων διαρκείας, είχατε την ευκαιρία να ενημερώνεστε καθημερινά από την εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τους ρυθμούς με τους οποίους «εξαφανίζονταν» οι κάρτες, με συνεχή ενημέρωση και ανανέωση του αριθμού. Τα εισιτήρια διαρκείας είχαν τη δική τους ξεχωριστή και σταθερή… γωνιά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, από όπου κάθε αναγνώστης μπορούσε να βλέπει και να… φτιάχνεται με την τρομερή ταχύτητα με την οποία αυτά «έφευγαν».

Η αλήθεια είναι πως ο στόχος ήταν αρκετά υψηλός και το ρεκόρ που είχαν στοχεύσει οι «πράσινοι» πιστοί αρκετά δύσκολο ως προς την κατάρριψή του. Μία άλλη αλήθεια, όμως, είναι πως αυτός ο κόσμος δεν έχει… ταβάνι, όπως και η αγάπη του, η στήριξή του, η αφοσίωσή του στην ομάδα του «τριφυλλιού» δεν έχουν όρια!

Έτσι, λοιπόν, ο λαός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Αφού πριν από περίπου 10 ημέρες είχε καταφέρει να αφήσει πίσω του το περσινό ρεκόρ, που μάλιστα ήταν το μεγαλύτερο (μέχρι πρότινος) όλων των εποχών, ξεπερνώντας τα 7.500 διαρκείας, αφού λίγο αργότερα κατάφερε να «σπάσει» και το φράγμα των 8.000, μέσα σε λίγα 24ωρα «άγγιξε» και τον… μαγικό αριθμό, που για πολλούς έμοιαζε άπιαστο… όνειρο!

Οι πράσινοι… τρελοί σταμάτησαν (για φέτος) στα 9.702 διαρκείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ των ρεκόρ, ρεκόρ όλων των εποχών, ρεκόρ που θέτει πολύ υψηλά τον πήχη, δείχνει σε υπερθετικό βαθμό τη σχέση ομάδας-κόσμου και συνάμα δίνει χιλιάδες κίνητρα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ για να ανταποδώσει στον κόσμο την αγάπη που της δείχνει!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου